09127784584، 09121117102، کارخانه : 77390237

telegram instagram

در این مقاله اطلاعاتی در رابطه با 14سبک برتر و بروز در طراحی دکوراسیون داخلی دنیا ارائه شده است. این سبک ها از قبیل دکوراسیون روستیک، دکوراسیون مدرن، دکوراسیون صنعتی و ... می باشد.

بزرگترین چالش برای کارفرمایان ما در درخواست دکوراسیون مورد نظرشان، کمبود دانش بیانی تخصصی در ارائه نیازشان است. این امر باعث شده نتوانند آنچه که در ذهن دارند را به خوبی توضیح دهند، که سبب می شود ما در درک ترجیحات شخصی مشتریانمان در بعضی مواقع کمی دچار چالش شویم. به همین خاطر بر آن شدیم تا این مقاله را برای مشتریان عزیز لومه ارائه نمائیم تا همه عزیزان بتوانند با استفاده از مطالب ارائه شده، بهترین دکوراسیون مد نظرشان را انتخاب نمایند. شاید بعضی از عزیزان حتی با خواندن این مقاله بخواهند از ترکیب چند طرح برای دکوراسیون داخلی خود استفاده نمایند.

اولین قدم برای رسیدن به یک دکوراسیون داخلی زیبا این است که مقداری در مورد هر یک از سبک های روز دکوراسیون داخلی اطلاعاتی کسب نماییم تا تفاوت آن ها را بدانیم.

سبک دکوراسیون مدرن

سبک دکوراسیون مدرن به خانه هایی اشاره دارد که تمیز و با خطوط بسیار منظم هستند و از نظر رنگی دارای رنگ امیزی ساده می باشند. همچنین در طراحی سبک مدرن از موادی مانند شیشه، استیل و فلز استفاده می شود.

دکوراسیون مدرن مفهوم سادگی را در تمام بخش ها، اسباب و اثاثیه و علائم طراحی دارد. سادگی و صافی واژه هایی هستند که می تواند سبک مدرن را به خوبی توضیح دهند. در سبک مدرن از تزئینات داخلی و شلوغی به شدت دوری می گردد.

سبک دکوراسیون مدرن

دکوراسیون به سبک معاصر

طراحی مدرن و معاصر دو سبک بسیار پر کاربرد از دکوراسیون داخلی هستند و به آسانی به یکدیگر قابل تغییرند.

با تمام شباهت ها، این دو سبک ویژگی های خاص خود را دارند. طراحی معاصر از اوایل قرن بیستم آغاز شده است که روان بودنش، حال و روز آن دوره را نشان می دهد. در حقیقت در سبک دکوراسیون معاصر شما به هیچ قالب مشخصی نمی چسبید و هر طراحی که متداول باشد می تواند بر روی این سبک تاثیر بسیار زیادی بگذارد. مثلا ممکن است سبک دکوراسیون معاصر شامل خطوط مواج باشد که در سبک مدرن آثاری از آن وجود ندارد.

در سبک معاصر فضای داخلی بیشتر گرم و مطبوع می باشد ولی در سبک مدرن بیشتر طراحی ها دارای یک سردی قابل لمس می باشد.

دکوراسیون به سبک معاصر

سبک دکوراسیون مینیمال

سبک دکوراسیون مینیمال در استرالیا بسیار متداول است. سبک مینیمال نزدیک به سبک مدرن می باشد با این تفاوت که طراحی دکوراسیون داخلی را حتی بیشتر از سبک مدرن ساده سازی نموده است.

ترکیب رنگی مورد استفاده در سبک مینیمال رنگ های طبیعی وگرم و پر روح می باشد. همچنین مبلمان بسیار ساده است و هیچ چیزی در دکور و زیورآلات تزئینی فراتر از سادگی نیست. در بعضی مواقع سادگی زیاد، این سبک را به سردی می کشاند.

سبک دکوراسیون مینیمال

سبک دکوراسیون صنعتی

همانگونه که از نام سبک دکوراسیون صنعتی مشخص است این سبک الهام گرفته از انبارها و خانه های شهری است و یکی از پر کاربردترین سبک های امروزی به حساب می آید.

در این سبک، نوعی احساس خلوص و خامی از تمام اجزا وجود دارد و دیدن آجرها خشتی، دودکش و چوب در این سبک اصلا غیر معمول نمی باشد. خانه های طراحی شده به این سبک، گویی همچون یک سازه صنعتی ساخته شده اند.

یک سقف بلند، تیرک های کهنه و چراغ های آویزان سقفی که از فلز ساخته شده اند، باعث می گردد که فضای داخل خانه به این سبک نزدیک شود. اضافه کردن عکس های شخصی بر روی قابهای فلزی و یا چوبی، استفاده از خرک به جای جا رختی در اتاق خواب، قفسه های چوبی با پایه های فلزی، بکارگیری تایر به عنوان گلدان و استفاده از لوله های صنعتی در طراحی، مثال هایی هستند که سبک صنعتی را در دکوراسیون داخلی نشان میدهند.

سبک دکوراسیون صنعتی

دکوراسیون به سبک نیمه مدرن

این سبک اشاره به طراحی های نیمه ابتدایی قرن نوزدهم دارد. در این سبک می توان تا اندازه ای متوجه روح طراحی قدیمی شد و همچنین المان هایی از سبک دکوراسیون مینمالیسم را مشاهده کرد. این نوع طراحی تلفیقی از بهرهگیری از نشانه های طبیعی و استفاده از طراحی صنعتی و ساخته بشر می باشد.

در این سبک، از طراحی طبیعی و اشکال ارگانیک مانند اشکال بیضوی بیشتر برای طراحی وسایل داخلی خانه استفاده می شود. برای مثال میزهای بیضوی یا تخم مرغی شکل، اسباب و اثاثیه با قابلیت استفاده آسان و پارچه های نخی ساده از مواردی است که در طراحی دکوراسیون داخلی به این سبک بیشتر استفاده می شود. این سبک علاوه بر روح طراحی نسبتا قدیمی تاکید به طراحی داخلی ساده با اشکال طبیعی دارد.

دکوراسیون به سبک نیمه مدرن

سبک دکوراسیون اسکاندیناوی

طراحی به سبک دکوراسیون اسکاندیناوی، برگرفته از خانه‌های ساده، شیک و زیبای رایج درکشورهای شمال اروپا نظیر سوئد، نروژ، دانمارک و فلاند است. مبلمان و اثاثیه داخلی در این سبک، روح زیبای هنر را همراه با سادگی به نمایش می‌گذارد.

رنگ بندی تمام سفید با بهره گیری از نشانه های طبیعت مانند استفاده از چوب های طبیعی تغییر شکل یافته، وسایل پلاستیکی روشن، آلومینیوم های میناکاری شده، کفپوش ها با قطعات کوچک از ویژگی‌های این سبک می باشند. البته در بخش الیاف و پارچه های مورد استفاده در مبلمان و قسمت های دکوری کوچک می توان رنگبندی متنوع‌تری بکار برد. فضای بزرگ و دلباز، نور طبیعی، استفاده کمتر از زیورآلات تزئینی و مبلمان راحت از ویژگی های طراحی دکوراسیون داخلی به سبک اسکاندیناوی می باشد.

سبک دکوراسیون اسکاندیناوی

سبک دکوراسیون سنتی

سبک دکوراسیون سنتی جزئیات طراحی کلاسیک را دارد ولی با این تفاوت که مبلمان مجلل و سلطنتی و زیورآلات و وسایل تزئینی بیشتری را در بر دارد. این سبک دکوراسیون داخلی در احساسات اروپایی ریشه دارد.

در طراحی سنتی از رنگ های تیره بیشتر استفاده می شود و همچنین پارچه های طرح دار بیشتر کارایی دارند. استفاده از مبل و تختخواب های سلطنتی و سنگین، به همراه زیورآلات و وسایل زینتی زیاد در این سبک کاربرد بسیاری دارد.

در این سبک، بسته به فرهنگ هر کشور از وسایل متفاوتی برای زیباسازی محیط استفاده می شود. برای مثال در ایران از فرش برای زینت دادن به زمین و از تابلوهای کار دست و میناکاری برای زیباسازی دیوارها بسیار استفاده می شود.

سبک دکوراسیون سنتی

سبک دکوراسیون ترانزیشنال (گذر از سنت به مدرنیته)

سبک انتقالی و یا ترانزیشنال بسیار متداول و رایج می باشد این سبک مواردی را در طراحی داخلی از سبک مدرن و مواردی را نیز از سبک سنتی وام گرفته است، به همین دلیل آن را انتقالی می نامند. با این وجود این نوع طراحی به هیچ کدام از سبک های سنتی و مدرن گرایش مستقیم ندارد و یک سبک متعادل از تلفیق دو سبک مذکور می باشد.

در این طراحی می توان از مصالحی که در دکوراسیون مدرن استفاده می شود، مانند استیل و شیشه استفاده نمود وآنها را با مبلمان باشکوه ترکیب نمود.

در این سبک، از رنگ آمیزی طبیعی برای طراحی دکوراسیون داخلی استفاده می شود که باعث آرامش و گرمای بیشتر فضای داخلی منزل می شود.

بنابراین، در سبک ترانزیشنال، گرمای سبک دکوراسیون سنتی، منظم بودن و خطوط صاف طراحی دکوراسیون مدرن توام با هم وجود دارد و اگر شما از شلوغی و زرق و برق سبک سنتی و یا از سادگی و صافی بیش از حد سبک مدرن خسته شده اید، می توانید سبک انتقالی را انتخاب نمائید.

سبک دکوراسیون ترانزیشنال

سبک دکوراسیون فرانسوی

استفاده از رنگ بندی های تیره و رنگهای زمینی در این طراحی بسیار کاربرد دارد. رنگهای زمینی به رنگهای خنثی و تیره موجود در طبیعت مانند طیف خاکستری، قهوه ای، بژ و طیف های تیره و مرده ی سبز و قرمز گفته می شود.

در طراحی دکوراسیون به سبک فرانسوی از رنگ های گرم نظیر قرمز، زرد و طلایی و از مصالح و مواد طبیعی مانند سنگ و آجر بسیار استفاده می شود. در این سبک طراحی، از ظروف چینی طرح دار و پارچه های سنگین و رو تختی های شلوغ استفاده می شود.

ویژگی اصلی دکوراسیون فرانسوی استفاده از رنگ ها و اسباب و اثاثیه پر زرق و برق، شلوغ و همچنین استفاده از رنگهای تیره و گرم مخصوصا طلائی می باشد. استفاده از زیورآلات نیز از خصیصه های اصلی این سبک می باشد.

سبک دکوراسیون فرانسوی

سبک دکوراسیون کولی وار

سبک دکوراسیون کولی وار بسیار رایج برای طراحی داخلی منزل می باشد. این سبک طراحی به دنبال دوری از راه و روشی خاص یا به زبان معمول فرار از کلیشه ها بوده و تنها به دنبال پیروی از فرمان قلب و الهام درونی می باشد.

در این سبک ، همه چیز بر اساس علایق قلبی و بدون هیچگونه ساختاری از پیش تعیین شده، طراحی می شود. بنابراین از هر وسیله و طرحی که چارچوب خاصی نداشته باشد استفاده می شود. در این سبک، استفاده از اثاثیه ارزان ولی متفاوت بیشتر متداول است. همچنین نورپردازی مستقیم کاربردی ندارد. به بیان دیگر، نور مستقیم کمتر استفاده می شود و عموما برای نورپردازی، از نور غیر مستقیم و فیلتر شده (مانند نور تابیده شده از پشت پارچه) بیشتر استفاده می شود. استفاده از پارچه های رنگارنگ، مخصوصا در طراحی اتاق خواب پر کاربرد می باشد.

سبک دکوراسیون کولی وار

سبک دکوراسیون روستیک

سبک دکوراسیون روستیک الهام گرفته از روح طبیعت است و استفاده از مصالح بکر و دست نخورده طبیعی مثل چوب و سنگ در این سبک از طراحی داخلی کاربرد دارد. اکنون، بسیاری از طرح های دکوراسیون داخلی، با الهام گیری از سبک روستیک و مدرن انجام می شود. بیشتر مبلمان و اثاثیه داخلی منزل و زیورآلات تزئینی بر اساس این سبک انتخاب می شوند. در این سبک از طراحی، با استفاده از ذوق معماری و تغییر در مصالح طبیعی زیبایی طراحی دوچندان می‌شود.

سبک دکوراسیون روستیک

سبک دکوراسیون شابی شیک

سبک دکوراسیون شابی شیک نشان دهنده الهامات قلبی است اما در مقایسه با سبک کولی وار و سایر سبک های دکوراسیون داخلی بیشتر به سمت زنانگی و نرمی و جذابیت سوق دارد.

مبلمان و اثاثیه در سبک دکوراسیون شابی شیک به گونه ای طراحی می شوند که به نظر بسیار ساده می آیند ولی با طراحی بسیار قدیمی و یا عتیقه ای تکمیل می شوند. رنگ بندی در این سبک، بیشتر سفید، کرم و یا پاستلی می باشد.

در طراحی دکوراسیون به سبک شابی شیک بیشتر از مبلمان و وسایل عتیقه استفاده می شود. در این طراحی، پارچه ها به صورت گلدار بوده و لوستر های درخشان برای نورانی تر کردن فضای داخلی کاربرد دارند. در حقیقت این سبک علاوه بر زیبایی و شیکی، بیشتر به دنبال نمایش وسایل عتیقه می باشد تا خاص بودن طرح خود را نشان دهد.

سبک دکوراسیون شابی شیک

سبک دکوراسیون هالیوودی

هالیوودی سبکی است که بیشتر تمایل به لاکچری بودن دارد و می شود گفت که لوکس ترین سبک دکوراسیون داخلی می باشد. این سبک دکوراسیون بیشتر مناسب کسانی است که از ساختن خانه لوکس و کاملا متفاوت و منحصر به فرد لذت می برند.

از ویژگی‌های این سبک می‌توان به زرق و برق فراوان، مبلمان مخملی و استفاده از وسایل عتیقه نام برد. در این سبک از طراحی، رنگ‌های بنفش، فیروزه‌ای و قرمز بیشتر مرسوم می باشد.

سبک دکوراسیون هالیوودی

سبک دکوراسیون ساحلی

دکوراسیون ساحلی از مناطق دریایی و ساحلی ایالات متحده گرفته شده است. ویژگی های این سبک طراحی، شامل نور، رنگ های سرد و طبیعی همراه با آبی و سبز می باشد. در دکوراسیون ساحلی معمولا مبلمان به رنگ بژ و یا سفید می باشد. در این نوع طراحی برای زیباسازی و تزئین، بیشتر از چوب و یا اشیا متنوع استفاده می شود که نشان از الهام گیری از طبیعت دریا دارد.

معمولا روبالشتی و روکش تخت، ترکیبی از رنگهای آبی و سفید است. پنجره ها بسیار بزرگ طراحی می شوند. همچنین استفاده از چوب های رنگ شده سفید در تزئینات داخلی، دکوراسیون ساحلی را کمی کلاسیک تر می نماید.

در سبک دکوراسیون ساحلی بهتر است که فضای خانه با اسباب و اثاثیه فراوان پر نشود. همچنین بهتر است که فضای وسط خانه را خالی نگه دارید تا هوای تازه به راحتی در خانه جریان یابد. وسایل خانه بهتر است دور تا دور خانه چیده شود. در این نوع طراحی، نور کافی در خانه بسیار پر اهمیت می باشد لذا از طراحی پنجره های بزرگ در این سبک بیشتر استفاده می شود. مقصود از طراحی دکوراسیون به سبک ساحلی ایجاد محیط آرامبخش و راحت است که حس بودن در ساحل و یا کنار دریا را ایجاد نماید.

سبک دکوراسیون ساحلی

ارتقای دانش در رابطه با اصول و اساس انواع طراحی دکوراسیون داخلی نقش مهمی در پرورش بیشتر ایده های ذهنی شما عزیزان دارد. توانایی در تشخیص تفاوت سبک های مختلف سبب می شود که شما بتوانید خانه مورد نظرتان را بهتر بسازید. همچنین با ارائه یک چارچوب فکری، شما را برای خلق زیبایی بیشتر در خانه خود همراهی نماید. امید است که این مقاله که توسط گروه دکوراسیون لومه آماده گردیده است برای شما مفید باشد.

دکوراسیون روستیک لومه شامل محصولات دکوراسیون خانگی، دکوراسیون داخلی، دکوراسیون اداری، محوطه سازی؛ دکوراسیون کافی شاپ و رستوران و دکوراسیون آتلیه عکاسی شما را به بازدید از محصولات روستیک وب سایت رسمی خود دعوت می نماید. برای مشاوره با متخصصین ما با شماره های 0901415258 و 77390237 تماس حاصل فرمایید. مشاوران ما شما را به بهترین نحو راهنمایی خواهند کرد